Jakten

Vad händer när de goda vunnit kriget?

Låt mig få presentera Jakten, en spännande, mörk och gripande läsning om hämnd, svek och kärlek i ett framtida Europa. Jakten är dystopin Purebreds fristående efterföljare och består av böckerna Siri och Tatra.

I en inte alltför avlägsen framtid försökte den uråldriga och ondskefulla rörelsen die Herrenvolk lägga Europa under sig genom att avla fram en överlägsen människoras. Men det gick om intet, mycket tack vare Whanzi, en ovanlig femtonåring som lyckades med det osannolika, och Dora, som betalade ett högt pris i sin kamp att störta die Herrenvolk.

Vad händer när de goda har segrat? Europa blomstrar och gammal teknologi återupptäcks, men för ungdomarna är det inte över. Whanzi, hennes vänner och Ask, en äkta purebred från The Pure Breed Plant, tar sig norrut, upprättar en bas i Moscow Territory och startar jakten på krigsförbrytarna . Men gruppen splittras

Siri är den första delen i den fristående fortsättningen på dystopiserien Purebred. Det är en intensiv dark romance fylld med kärlek, svek och hämnd.

Tyngdpunkten i Siri ligger på kärleksrelationer, svartsjuka och svek. Historien är spännande och tankegångarna intressanta.
BTJ-häftet nr 15, 2020. Lektör Nils Ahnland

Tatra är en välskriven och spännande roman /…/ Hon har förutom ovan nämnda titlar också skrivit Gäld till djävulen och Hennes ögon blå.
BTJ-häftet nr 2, 2021. Lektör Nils Ahnland